Ga naar Content

Blije Stengs juicht samen met z'n trainer na treffer: "Meer creativiteit laten zien"

ALKMAAR - Het was een mooi moment toen Calvin Stengs na z'n doelpunt in een rechte lijn richting trainer Pascal Jansen rende en hem vervolgens om de nek sprong. "Hij zei dat ik meer m'n creativiteit moet laten zien. Dit was een bedankje naar hem." Mede door de treffer van Stengs won AZ thuis met 5-3 van Willem II.

Calvin Stengs over z'n treffer tegen Willem II - NH Nieuws

"Het gaf me een mooi gevoel", blikt Calvin Stengs terug op zijn goal. De aanvallende middenvelder schoot met linkts de bal binnen vanaf de rand van het strafschopgebied. "Ik heb vaak momenten dat ik een speler uitkap en dat m'n schot vervolgens wordt geblokt en nu ging de bal erin."

Meer scoren

Met het doelpunt tegen de Tilburgers staat Stengs op drie treffers en nul assists dit seizoen.  Voor een speler met zijn klasse is dat vrij mager. "Ik vind dat ik meer moet scoren en assists moet geven. Toch ben ik ook van waarde voor het team in de situatie voor dat een doelpunt valt", aldus Stengs. 

Bekijk de video voor het hele gesprek met Calvin Stengs.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]