Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bakkie Pleur: Looptrainingen over het naaktstrand

ZANDVOORT - Oud-voetballers Barry van Galen en Piet Keur hebben bij NH Sport hun eigen rubriek. In deze aflevering van "Een bakkie Pleur met Van Galen en Keur" gaat het over looptrainingen.

In zijn Roda JC-tijd sneed Barry van Galen tijdens de looptrainingen van Huub Stevens een groot stuk af en stond hij het grootste gedeelte van de tijd een paard te aaien. Piet Keur nam in zijn HFC Haarlem tijd ook een bijzondere route. De Haarlemmers hadden in Roemenië een trainingskamp. Samen met Joop Böckling nam Keur het voortouw en renden zo het naaktstrand op. "Wij trokken zo onze broek van onze reet en rennen zo dat strand op", aldus een gierende Keur.

"Wij trokken zo onze broek van onze reet en rennen zo dat strand op"

oud-voetballer piet keur

Bekijk de bovenstaande video en dan zie je hoe de mannen in geuren en kleuren vertellen over hun hilarische looptrainingen. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]