Ga naar Content

HFC'ers Van Son en Tadmine vertrekken na de zomer naar IJsselmeervogels

HAARLEM - Daniël van Son en Khalid Tadmine gaan Koninklijke HFC na dit seizoen verlaten. Beide spelers hebben een contract getekend bij competitiegenoot IJsselmeervogels. Van Son ligt vast tot de zomer van 2022, Tadmine tekent voor één seizoen. 

Van Son speelde eerder in de jeugdopleiding van FC Utrecht en kwam tot vijftig wedstrijden bij FC Volendam, voordat hij in 2017 vertrok naar HFC. "Ik heb mijn keuze op gevoel gemaakt. Het voelde nu goed om een stap in een andere omgeving te maken", vertelt de 26-jarige Purmerender op de website van IJsselmeervogels.

"De ambiance en de doelstellingen van IJsselmeervogels spraken me daarom heel erg aan"

HFC'er Khalid tadmine

Tadmine zat jarenlang in de jeugdopleiding van Almere City FC, voordat hij in 2018 de overstap maakte naar HFC. "Ik kon in afgelopen de periode ook naar andere clubs, maar die heb ik niet in willen ruilen voor HFC. Ik heb echter wel de ambitie om hogerop aan de slag te gaan. De ambiance en de doelstellingen van IJsselmeervogels spraken me daarom heel erg aan", laat de 25-jarige Amsterdammer weten op de website van IJsselmeervogels. 

De tweede divisie werd na vijf wedstrijden stilgelegd door de tweede coronagolf. HFC stond op dat moment tiende met zes punten. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]