Ga naar Content

Hidde (7) heeft bijzonder verlanglijstje: "Niet meer allergisch en geen medicijnen"

DEN HELDER - Waar andere kinderen spelcomputers, bordspelletjes of poppen bovenaan hun verlanglijstje hebben staan, heeft Hidde uit Den Helder hele andere wensen. De 7-jarige jongen heeft als grootste wens om niet meer allergisch te zijn en geen medicijnen meer te hoeven slikken, en heeft dat aan Sinterklaas gevraagd.

Foto:

Hidde is sinds zijn geboorte allergisch voor onder meer koemelk, ei, noten, graspollen, bomen, honden, katten en paarden. Zijn moeder Safiera de Loos werd geraakt door het verlanglijstje van haar zoon. "Ja, ik werd daar heel emotioneel onder. Dat is natuurlijk iets wat we niet bij hem weg kunnen nemen."

Toen zijn moeder z'n verlanglijstje op Instagram plaatste, kreeg ze talloze hartverwarmende reacties. "Mensen die zeggen dat ze een kleine bijdrage willen doen", vertelt Safiera. "Of ik een Tikkie kan sturen, dat soort dingen. Het is natuurlijk prachtig dat er deze tijd van het jaar zo wordt gedacht aan elkaar." 

Verlanglijstje van Hidde (7) uit Den Helder - Foto: NH Nieuws

Gelukkig heeft Hidde iets tastbaarders op zijn verlanglijstje gezet: Lego. Hidde is benieuwd wat pakjesavond hem zal brengen, al weet hij inmiddels dat zelfs Sinterklaas niet alle wensen kan vervullen. Zijn hoop is dan ook vooral gevestigd op de gekleurde bouwsteentjes: "Ik heb nog niet alles van Harry Potter", besluit hij met een hint voor Sinterklaas. 

Hidde heeft een bijzonder verlanglijstje - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]

Lees ook