Ga naar Content

LIVE NH Sport: FC Volendam - Almere City

VOLENDAM - De ongeslagen serie van FC Volendam is inmiddels in de dubbele cijfers beland: tien duels op rij hebben de mannen van trainer Wim Jonk niet verloren. Vanavond wordt die reeks serieus op de proef gesteld, want koploper Almere City FC komt op bezoek. Om negen uur is de aftrap. Je kunt deze topper live op de radio volgen bij NH Sport. 

Foto: Pro Shots/Martijn Buskermolen

Almere verloor slechts één keer deze competitie. Het was twee weken geleden wel een stevige tik, want sc Cambuur liet met een 7-2 zege zien dat de ploeg uit Friesland tot de topfavorieten voor promotie naar de eredivisie moet worden gerekend. 

FC Volendam bezet de zesde plaats in de eerste divisie. De achterstand op Almere City FC bedraagt zeven punten. Edward Dekker doet verslag vanuit het stadion van FC Volendam.

Tekst gaat verder onder de video

Voorbeschouwing FC Volendam - Almere City FC - NH Sport/Edward Dekker

Lees ook

De andere Noord-Hollandse ploegen komen later dit weekend in actie. In NH Sport blikken we vrijdagavond vanaf 19.00 uur uiteraard ook nog even terug op AZ - Real Sociedad.

Verder besteden we onder aandacht aan de competitieduels FC Emmen - Ajax en Heracles Almelo - AZ. Je hoort trainer Sander van Dijk die met Hovocubo naar Noorwegen is afgereisd en zich hoopt te plaatsen voor de Futsal Champions League en Nederlands kampioen beachrace Ivar Slik komt voorbij. Dit en al het andere regionale (sport)nieuws hoor je van 19.00 tot 23.00 uur bij NH Sport. Presentatie: Rob Mooij en Stef Swagers.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]