Ga naar Content

Man van scooter getrapt en beroofd op de Oostdijk in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Een 19-jarige man is gisterochtend van zijn scooter getrapt en  beroofd op de Oostdijk in Heerhugowaard. Tussen 9.30 en 9.45 uur reed hij in noordelijke richting, toen er ter hoogte van de Gemaalweg twee jongens op een blauwe scooter naast hem kwamen rijden. Ze trapten hem van zijn scooter en eisten zijn geld. De politie is op zoek naar getuigen.

Foto: Google Streetview

De daders zijn er met de buit vandoor gegaan. Mogelijk zijn ze afgeslagen op de kruising met de Korteweg en de Dorpsweg, meldt mediapartner Heerhugowaard Centraal.

De bestuurder droeg een zwarte helm, een spijkerjasje en een spijkerbroek. De passagier is ongeveer 1,90 meter lang en heeft een normaal postuur. Ook hij droeg een zwarte helm, een losse ski- of crossbril met getint glas, een lichtgrijs trainingspak en zwarte handschoenen van het merk Northface.

Op de donkerblauwe scooter zat geen windscherm. Volgens het slachtoffer zitten er mogelijk een V en een 9 in het kenteken van de scooter.

Getuigen of mensen die meer weten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]