Ga naar Content

Gravenberch blij met eerste goal van het seizoen: "Meestal gaat 'ie over of naast"

AMSTERDAM - Ryan Gravenberch maakte woensdag pas zijn eerste doelpunt van het seizoen. Het was wel direct een heel belangrijke, want de middenvelder opende de score tegen FC Midtjylland. De Champions League-wedstrijd eindigde in 3-1, waardoor de Amsterdammer breed glimlachend de pers te woord stond.

Ryan Gravenberch juicht na een doelpunt - Foto: Pro Shots / Stanley Gontha

Gravenberch scoort niet zo vaak, dus was dit ook meteen zijn mooiste doelpunt ooit? "Ik denk het wel. Hij zat er lekker in. Meestal als ik schiet gaat 'ie over of naast", lacht hij voor de camera van SBS6. "Ik probeer altijd met mijn binnenkant te schieten. Die afspraak heb ik met Zakaria Labyad."

"Ik ben tevreden over mijn spel vandaag"

ajax-speler ryan gravenberch

Verder speelde de achttienjarige Gravenberch ook een sterke wedstrijd. Dat vond hij zelf ook. "Ja, zowel in balbezit als zonder bal. Ik ben tevreden over mijn spel vandaag."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]