Start van hoofdcontent

HOORN

nl

Verre van ideale voorbereiding zaalvoetballers Hovocubo op CL-duel

23 november 2020, 17.39 uur · Aangepast 23 november 2020, 21.04 uur · Door Redactie

HOORN - De zaalvoetballers van Hovocubo stappen donderdag in het vliegtuig naar Noorwegen. Daar treffen ze het Noorse Utleira Idrettslag in de voorronde van de Champions League.

Foto: NH Sport/Edward Dekker

In één wedstrijd zal bepaald worden wie zich plaatst voor de Champions League. Op zaterdag 28 november speelt de ploeg van Sander van Dijk tegen de Noorse landskampioen.

Selectie

De volledige selectie van de Noord-Hollandse zaalvoetbalclub bestaat uit Dave Stet, Lahcen Bouyouzan, Faisel Mellah, Soufian Charraoui, Younes Daari, Said Bouzambou, Mats Velsboer, Abdessamad Attahiri, Kevin Tromp, Levie Rood, Hicham Aklalouch en Mukhtar Suleiman.

Voorbereiding

Door de coronacrisis was de voorbereiding van Hovocubo verre van ideaal. De ploeg kon bijvoorbeeld geen oefenwedstrijden spelen en de club kampte met restricties tijdens het trainen. “Het is enorm behelpen voor ons, zeker ook door de aangescherpte maatregelen waardoor we op een aangepaste manier met de groep ons moeten voorbereiden op weer een Europees avontuur maar ik heb het volste vertrouwen in mijn  spelers", vertelt Van Dijk op de website van Hovocubo. 

“Het is enorm behelpen voor ons"

hovocubo trainer sander van dijk

Zaterdag om 16.00 uur zal de Champions League-wedstrijd gespeeld worden. De club zorgt voor een livestream op het YouTube-kanaal van Hovocubo.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]