Start van hoofdcontent

West-Friesland

NL
V

Omringlocatie in Hoorn decor van nieuwe talkshow Jeroen Pauw

22 november 2020, 11.05 uur · Door Sander Huisman

HOORN - Omringlocatie Lindendael in Hoorn is het decor van de tweede aflevering van de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw. Met de talkshow genaamd 'Pauw is binnen' trekt hij het land door. Bij de Omringlocatie Lindendael gaat Pauw het gesprek aan met bewoners, familieleden en medewerkers over de impact van het coronavirus. Vanavond rond 22.15 uur is de aflevering te zien op NPO1. 

Bestuurder van Omring, Frido Kraanen, is te gast in het programma. Hij is trots dat Omring als locatie gekozen is. Hij legt uit dat dit zo is, omdat het coronavirus een grote impact heeft op de organisatie. "Ik ben dan ook trots op onze bewoners, hun familieleden en de medewerkers van Omring die hun persoonlijke, maar voor velen ook herkenbare verhalen, wilden delen in dit programma." De uitzending bewijst volgens Kraanen dat verdrietige situaties en warme nabijheid heel goed samen kunnen gaan. 

Eerder bezoek bij de Omringlocatie 

Jeroen Pauw is niet de eerste bekendheid die sinds de coronacrisis de Omringlocatie bezoekt. Zo kwam eerder koning Willem-Alexander met een werkbezoek langs bij Lindendael in Hoorn. Hij sprak toen met het beleidsteam van de zorgorganisatie dat zich specifiek bezig houdt met de coronacrisis. Ook sprak de koning met onder meer verpleegkundige, een arts en een teamcoach voor de dagbesteding. Verder sprak hij met medewerkers van de thuiszorgteams en wijkverpleging. 

Een andere bekendheid die langs kwam, is Gerard Joling. De bewoners werden toen verrast door een optreden van deze zanger. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]