Ga naar Content

Clubloze Marko Vejinovic zegt 'nee' tegen FC Volendam

VOLENDAM - Marko Vejinovic heeft besloten om niet voor FC Volendam te gaan voetballen. Dat vertelde trainer Wim Jonk donderdagochtend na afloop van de laatste training voor het competitieduel met TOP Oss.

Foto: NH Sport / Edward Dekker

"Zijn ambities liggen op een hoger niveau", vertelt Jonk. "Ik snap dat dit een stap terug is in zijn beleving. Wij zien uiteraard andere mogelijkheden, maar dat is toch het gevoel van de speler zelf."

Tekst gaat verder onder de video

"Zijn ambities liggen op een hoger niveau"

FC Volendam-trainer Wim Jonk

Wim Jonk legt uit waarom Vejinovic niet voor FC Volendam kiest - NH Sport/Edward Dekker

De clubloze middenvelder mag tot het einde van de maand bij FC Volendam mee blijven trainen. Zelf wilde Vejinovic niets voor de camera zeggen. Hij laat het bij een verklaring die via de clubkanalen van FC Volendam wordt verspreid.

Twee weken geleden sprak NH Sport met Marko Vejinovic over zijn situatie bij FC Volendam.

Marko Vejinovic over FC Volendam en z'n toekomst - NH Nieuws

De 30-jarige oud-speler van onder meer Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ hield eerder dit seizoen zijn conditie op peil bij Jong AZ. 

 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]