Ga naar Content

Telstar wil graag verder met trainer Andries Jonker

VELSEN-ZUID - Telstar wil graag verder met trainer Andries Jonker. "Het is de stoutste droom van de club als wij met Andries Jonker door kunnen gaan", aldus algemeen directeur Pieter de Waard.

Foto: Pro Shots / Marcel van Dorst

Jonker houdt alle opties open

Het contract van de Amsterdamse trainer loopt aan het einde van het seizoen af. De trainer zelf houdt zich op de vlakte. Tegenover NH Sport vertelde hij al eerder dat plezier op dit moment het allerbelangrijkste is in zijn loopbaan. Ook komt het hem privé zo uit dat hij nu niet wil werken in verre oorden. "Telstar vind ik leuk. Als er andere nog leukere dingen op mijn pad komen dan is dat een overweging. Ik heb niet zoiets van ik moet volgende jaar bij Barcelona of Arsenal werken. Ik moet helemaal niets!", aldus Jonker.

"Telstar vind ik leuk. Als er andere nog leukere dingen op mijn pad komen dan is dat een overweging"

telstar-trainer andries jonker

Telstar wil graag verder met Jonker. De trainer zelf houdt alle opties open - NH Nieuws

Telstar gooit in iedere geval de deur open en hoopt dat Andries Jonker volgend seizoen ook in Velsen-Zuid werkt. Concrete gesprekken over de toekomst van Jonker zijn er tot dusverre niet geweest.  

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]