Ga naar Content

Ook derde verdachte verdwijning Sumanta Bansi langer vast

HOORN - De derde verdachte in de vermissingszaak van Sumanta Bansi moet het onderzoek in bewaring afwachten, dat besloot de rechter-commissaris vandaag. De 40-jarige man werd afgelopen vrijdag opgepakt bij zijn woonadres in Hoorn, wat tevens de laatste verblijfplaats is die bekend is van Sumanta Bansi. 

Foto: Bureau NH

Vorige week werd bij deze woning ook al een 63-jarige man gearresteerd vermoedelijk de vader van de veertigjarige Horinees. Ook hij zit voorlopig nog vast. Een 32-jarige man uit Rijswijk die als eerste werd aangehouden als verdachte in het onderzoek, mag zijn proces wel in vrijheid afwachten.

Laatste verblijfplaats

De zwangere Sumanta Bansi woonde op het moment van haar verdwijning twee jaar geleden bij het Hoornse gezin waar de vader en zoon inmiddels zijn gearresteerd. Op de stoep voor het huis stond op de dag van de arrestatie een unit van de forensische opsporing geparkeerd voor nader onderzoek bij de woning.

Lees ook

De vermoedelijke betrokkenheid bij de verdwijning van Sumanta Bansi riep vorige week verbazing op bij buurtbewoners. "Ik vind het wel vreemd. Stel dat het waar is, dan had ik dit nooit achter hem gezocht", vertelt een buurman. "Dit soort verhalen hoor je altijd 'ergens anders' en nu is het bij ons bijna op de stoep."

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]

Lees ook