Ga naar Content

VLOG: Desi laat zich schminken in Halloween-sfeer! 🎃

NIEUWE NIEDORP - Desi loopt al jaren tegen het probleem aan dat niemand schrikt van haar Halloween kostuum, hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Desi gaat langs bij 'amateur'-grimeur Marieke van den Outenaar.

Desi Bootsman op bezoek bij Marieke - Foto: WEEFF

Vandaag is het Halloween en hoewel dat dit jaar minder uitbundig gevierd kan worden, wil Desi een keer goed voor de dag komen met een echt angstaanjagend uiterlijk. Ze gaat op bezoek bij Marieke. "Ik hield altijd al van make-up en toen had ik een keer een Halloween-feestje en dacht: laat ik het maar proberen", vertelt Marieke aan Desi. 

Skelet

Marieke tovert Desi binnen anderhalf uur om tot een sprekend skelet. Eindelijk is Desi Halloween-waardig en gaat zij opzoek naar mensen om te laten schrikken. Benieuwd naar het eindresultaat? Check dat in de video: 

Halloween is een feestdag die valt op 31 oktober. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in andere delen van de wereld, met name in Europa, Latijns-Amerika, Australië en Oost-Azië.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]

Lees ook