Ga naar Content

Transfervrije Vejinovic verlangt naar wedstrijden: "Weet dat ik voor veel clubs van meerwaarde ben"

VOLENDAM - Sinds een paar weken traint Marko Vejinovic mee bij FC Volendam. De transfervrije voetballer houdt hier z'n conditie op peil en hoopt binnenkort een nieuwe club te vinden. "Er spelen nu wat dingetjes. Ik verwacht dat het zo snel mogelijk duidelijk is, want ik wil wedstrijden spelen."

Marko Vejinovic over FC Volendam en z'n toekomst - NH Nieuws

"Ik ben heel tevreden hier", vertelt Marko Vejinovic aan de rand van het veld in Volendam voor de camera van NH Sport. "De trainingen zijn fantastisch, de kwaliteit en het niveua zijn ook goed."

"Hartstikke fit"

De dertigjarige Vejinovic speelde de vorige twee seizoenen voor het Poolse Arka Gdynia. Afgelopen zomer keerde de middenvelder uit Alkmaar terug in Nederland. Eerst trainde hij mee bij AZ en nu dus bij FC Volendam. "Ik ben hartstikke fit. Fysiek en conditioneel voel ik me heel goed."

"Ik sta overal voor open. Mijn gevoel moet goed zijn en alles moet kloppen"

Marko vejinovic

"Geen zorgen"

Vejinovic is op dit moment transfervrij en kan dus zo aan de slag. Alleen door de coronacrisis hebben clubs nu minder geld te besteden. "Het maakt het wel wat moeilijker, maar ik maak me geen zorgen. Ik weet wat ik kan en weet dat ik voor veel clubs van meerwaarde kan zijn."

Zijn voetbaltoekomst is op dit moment nog onzeker, maar er spelen wat 'dingetjes'. Dat kan een buitenlands avontuur zijn, maar ook zeker een club uit de eredivisie. "Ik sta overal voor open. Mijn gevoel moet goed zijn en alles moet kloppen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]