Ga naar Content

Politie tast in duister over dood 34-jarige vrouw Amsterdam: "Alle scenario's open"

AMSTERDAM - Het is nog onduidelijk hoe de 34-jarige vrouw gisteren om het leven is gekomen op de Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost. Een politiewoordvoerder vertelt dat het onderzoeksteam geen idee heeft wat er exact gebeurd is en hoe de vrouw op de rijbaan terecht is komen. "We houden rekening met alle scenario's. Het kan zijn dat ze is aangereden, maar ze zou ook mishandeld kunnen zijn en ook zelfdoding kunnen we niet uitsluiten."

Foto: NIeuwsFoto.nl/Reinder van Zanen

Rond 20.00 uur werd de vrouw gisteravond zwaar gewond gevonden op straat. Ze lag op de rijbaan op de Reigersbosdreef. 

Politiemensen hebben direct eerste hulp verleend en ook gereanimeerd. Het slachtoffer, een vrouw van 34 jaar oud, overleed ter plekke. Op dit moment is het niet duidelijk hoe de vrouw zo gewond is geraakt.

Camerabeelden

Camerabeelden worden door rechercheurs bestudeerd. Er zijn op dit moment nog geen getuigen gehoord die opheldering konden geven. De rechercheurs hebben de zaak in onderzoek en krijgen daarbij ondersteuning van politiemensen van het TOEV (Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen).

De politie hoopt dat eventuele getuigen of mensen die hier meer over weten zich melden.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.