Ga naar Content

Albert Gudmundsson belangrijk in de spits bij AZ met twee treffers: "Geeft iets extra's"

ALKMAAR - Met twee treffers was Albert Gudmundsson erg belangrijk voor AZ. Mede hierdoor won AZ vrij gemakkelijk met 4-1 van Rijeka in de Europa League. "Het geeft me een goed gevoel."

Albert Gudmundsson over z'n treffers voor AZ tegen Rijeka - NH Nieuws

"Wat kan je nog meer vragen na zo'n avond", blikt Albert Gudmundsson terug op de Europese avond in Alkmaar. "Je kan kritisch zijn over de tegentreffer en niet benutten van alle kansen, maar het gaat om de overwinning."

Gudmundsson zit regelmatig op de bank en als hij speelt dan vaak op de flanken, maar door het wegvallen van Myron Boadu en Ferdy Druijf stond hij net als afgelopen weekend in de punt van de aanval. En die kans pakte hij donderdagavond met beide handen. "Scoren geeft iets extra's, iedereen kijkt toch vooral naar de goals en assists."

"Je kan kritisch zijn over de tegentreffer en niet benutten van alle kansen, maar het gaat om de overwinning."

AZ-speler Albert Gudmundsson

Terugkijkend naar z'n treffers hield de technische aanvaller aan allebei een mooi gevoel over. "Beide doelpunten waren goed. De pass van Midtsjo bij m'n eerste treffer was geweldig en ook de voorzet van Koopmeiners bij m'n tweede was super."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Albert Gudmundsson.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]