Ga naar Content

Twee nieuwe coronabesmettingen bij AZ

WIJDEWORMER - Wederom zijn er bij AZ nieuwe coronabesmettingen geconstateerd binnen de spelersgroep. Het gaat dit keer om twee spelers van wie de club de namen niet bekend heeft gemaakt. In totaal zijn er inmiddels vijftien spelers geïnfecteerd geweest met het virus. 

Trainingscomplex van AZ in Wijdewormer - Foto: Pro Shots/Rob Romer

Afgelopen donderdag speelde AZ de uitwedstrijd in de Europa League tegen het Italiaanse Napoli. In beide selecties werden in de afgelopen weken meerdere besmettingen geconstateerd. Of de twee nieuwe positieve test iets te maken hebben met deze wedstrijd is niet duidelijk. 

Coronabesmettingen

Dinsdag werd wel duidelijk dat onder andere Myron Boadu, Timo Letschert, Ron Vlaar, Jordy Clasie, Ferdy Druijf, Hakon Evjen, Juan Castillo en Zakaria Aboukhlal allen besmet waren geraakt met het virus. Welke twee spelers daar nu bij komen is niet bekend gemaakt. 

Het uitduel van AZ zondagavond tegen ADO Den Haag (20.00 uur) gaat vooralsnog gewoon door. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]