Ga naar Content

Langedijkse VVV-trainer De Koning na monsterscore: "Er is niemand overleden"

VENLO - Trainer Hans de Koning probeerde alles in perspectief te plaatsen na de nederlaag van zijn VVV-Venlo tegen Ajax (0-13). "Zojuist wenste iemand mij sterkte, maar er is niemand overleden", zei de Langedijker voor de camera van FOX Sports.

Foto: Pro Shots / Joep Leenen

"Alles wat je nu over de wedstrijd zegt is eigenlijk te veel", zei de ervaren coach van de club uit Limburg na de recordzege van Ajax. "Op een gegeven moment staat het 0-4 en valt die rode kaart. Dan is Ajax zo goed. Dan zit je in een grote rondo en hoop je dat ze niet doordrukken. Maar dat is wel het geval geweest."

"Je mag best respect hebben voor Ajax, maar we laten ze zo makkelijk weglopen. Ik ga mijn groep nu niet afvallen.

TRAINER VVV-VENLO HANS DE KONING

Verloren wedstrijd

VVV speelde ook al voor de rode kaart van Chris Kum in de 51e minuut een verloren wedstrijd zag De Koning. "Je mag best respect hebben voor Ajax, maar we laten ze zo makkelijk weglopen. Maar goed, ik ga mijn groep nu niet afvallen. We hebben met elkaar gefaald en moeten dit als grote kerels pakken, hoe pijn het ook doet. Vingerwijzen, dat gaan we nu niet doen. Borst vooruit, kop omhoog en klaar."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]