Ga naar Content

Anthony Correia overtuigt Katwijk en verlengt contract met één jaar

KATWIJK - Anthony Correia blijft trainer van VV Katwijk. De assistent-trainer van Telstar heeft zijn contract bij de tweededivisionist namelijk met één jaar verlengd. Correia zal zijn trainerswerkzaamheden (hoogstwaarschijnlijk) blijven combineren met de taak van assistent-trainer bij de Witte Leeuwen. 

Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

"Met de passie en gedrevenheid van Anthony, gekoppeld aan zijn aanvallende voetbal, past hij prima bij de selectie en onze club. Met de vele mutaties en gestopte spelers zijn we ervaring kwijtgeraakt en kost het tijd voordat we weer een ingespeelde ploeg hebben", laat technisch directeur Cees Bruinink weten op de site van de Katwijkers. 

"Met de passie en gedrevenheid van Anthony, gekoppeld aan zijn aanvallende voetbal, past hij prima bij de selectie en onze club"

technisch directeur vv katwijk cees bruinink

De oefenmeester heeft de clubleiding na vijf wedstrijden al overtuigd. De Katwijkers stonden voor de coronapauze op de achtste plek met acht punten in de tweede divisie. Het Telstar-icoon is sinds deze zomer de trainer van Katwijk. Correia was daarvoor werkzaam bij ODIN’59 (Heemskerk), vv IJmuiden en VVH Velserbroek.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]