Ga naar Content

De Peiling: Hoe vind jij de informatievoorziening over corona?

Hoeven ze jou niets meer te vertellen over mondkapjes, ventileren en afstand houden, of vind je informatie over het coronavirus  en de regels soms tegenstrijdig en roept het veel vragen bij je op? Wij gaan vandaag op zoek naar de antwoorden in een live-uitzending op radio, tv en onze online kanalen.

Foto: Adobe Stock
Jouw coronavragen
Waar moet je nu wel of niet een mondkapje op? Kan ik nog wel veilig naar de markt bij mij in de buurt? En hoe moet ik mijn huis ventileren nu het buiten kouder begint te worden? De afgelopen dagen zijn we op het mailadres [email protected] overstelpt met Noord-Hollandse coronavragen. Die vragen gaan we vandaag beantwoorden.

Lees ook

Uitzending op radio, tv en online
Vanavond presenteren Aart van Eldik en Bernd de Boer een speciale uitzending waarin al jullie coronavragen centraal staan. Kijk en luister van 18.00 uur tot 19.00 uur live mee naar de antwoorden van experts van het UMC en de GGD via de website, app, socials, het tv-kanaal van NH Nieuws en natuurlijk NH Radio.
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Wat vind jij?
Ben jij tevreden met de informatie die je via de media en de overheid krijgt over het coronavirus? Zijn de maatregelen die verspreiding van het virus tegen moeten gaan je voldoende duidelijk of is er nog heel wat ruimte voor verbetering? We horen het graag van je!

Op NH Radio, tv en online hoor en zie je De Peiling tussen 18:00 en 19:00 uur.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten.
Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected] of  [email protected]