Ga naar Content

FC Volendam-aanvaller Nick Doodeman is de koning van de assist

WIJDEWORMER - Nick Doodeman is on fire. Als invaller leverde hij afgelopen vrijdag tegen Jong PSV binnen het kwartier drie assists af. Maandagavond ging hij daar doodleuk overheen. Terug in de basis bereidde hij vijf van de zes goals van FC Volendam tegen Jong AZ voor.  

Om het verhaal helemaal af te maken, had hij een fraaie bal van Franco Antonucci in de tweede helft niet over maar in het doel moeten schieten. De vleugelspits maalde er niet om. "Dit is niet eerder gebeurd. Ik heb wel eens vier assists gegeven tegen Dordrecht in mijn eerste seizoen hier. Dat was het meeste. Ik heb ook wel eens een periode gehad dat ze niet vallen. Dat is voetbal."

"Ik heb ook wel eens een periode gehad dat ze niet vallen. Dat is voetbal"

FC Volendam-speler Nick Doodeman

Nick Doodeman bereidde vijf goals voor - NH Sport/Edward Dekker

"Bij vlagen heb je ontzettend goed gespeeld", vertelde FC Volendam-trainer Wim Jonk na afloop. ''Met goeie druk, goeie momenten en prachtige goals. Ik dacht dat er in de eindfase  nog veel meer mogelijk was, maar ja, hier staat een trainer die gewoon 6-2 wint. Volgens mij is dat wel voldoende zo."

"Ik dacht dat er in de eindfase nog veel meer mogelijk was, maar ja, hier staat een trainer die gewoon 6-2 wint"

FC Volendam-trainer Wim Jonk

Trainer Wim Jonk zag vooral voor rust een sterk FC Volendam - NH Sport/Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]