Ga naar Content

Badr Hari positief getest op corona, komend gevecht uitgesteld

AMSTERDAM - Kickbokser Badr Hari is positief getest op het coronavirus. Hierdoor gaat zijn partij tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi, dat op 7 november in Rotterdam stond gepland, niet door. De wedstrijd, Glory 76 geheten, is uitgesteld.

Foto: ANP/Remko de Waal

De 35-jarige kickbokser zit momenteel in thuisquarantaine. Naar omstandigheden gaat het goed met Badr Hari.  Zijn trainingspartner Antonio Plazibat en eveneens deelnemer aan het viermanstoernooi zit ook in quarantaine. Dit laat organisator Glory weten in een persbericht. 

"Dit is ontzettend vervelend, ook voor Glory en voor de andere vechters. En zeker ook voor alle fans die enorm uitkijken naar dit event. Ik voel hun support, zij sterken me in mijn herstel. Een goede gezondheid is en blijft het belangrijkste dat er is. Ondanks het feit dat we de maatregelen streng na hebben geleefd, kon dit toch gebeuren. Dat toont maar weer aan hoe serieus we het virus moeten nemen", aldus Hari.

"Ondanks het feit dat we de maatregelen streng na hebben geleefd, kon dit toch gebeuren. Dat toont maar weer aan hoe serieus we het virus moeten nemen”

kickbokser badr hari

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]