Ga naar Content

AZ treurt na duur puntenverlies tegen VVV-Venlo: "Heel dom"

ALKMAAR - In een knotsgek duel speelde AZ zaterdagavond met 2-2 gelijk tegen VVV-Venlo. Wederom zat het venijn hem in de staart van de wedstrijd. In slotfase verspeelden de Alkmaarders een 2-0 voorsprong. 

AZ-trainer Arne Slot reageert op 2-2 gelijke spel tegen VVV Venlo - NH Nieuws

"Er zit een patroon in. Met elf man creëren wij veel kansen, maar in vier wedstrijden lopen we tegen vier domme rode kaarten aan", reageert AZ-trainer Arne Slot vlak na afloop op de wedstrijd. 

"Je denkt bij jezelf dat gaat mij niet overkomen"

AZ-speler Calvin stengs

Aanvaller Calvin Stengs stond na een schorsing van twee wedstrijden weer aan de aftrap, maar kan nog niet geloven dat de Alkmaarders wederom een voorsprong verspeeld hebben in de slotfase. "Je denkt bij jezelf dat gaat mij niet overkomen als ik zelf speel", refereert hij terug aan de vorige twee wedstrijden, waarbij hij vanaf de tribune moest toekijken. 

Bekijk hieronder de reactie van Calvin Stengs.

Reactie Stengs na AZ - VVV-Venlo - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]