Ga naar Content

'AZ mist Letschert, Clasie en Druijf tegen VVV-Venlo'

ALKMAAR - AZ moet het tijdens het competitieduel met VVV-Venlo zaterdagavond doen zonder Timo Letschert, Jordy Clasie en Ferdy Druijf. Dat meldt De Telegraaf op basis van 'goed ingelichte bronnen'. De drie spelers zouden positief zijn getest op het coronavirus. 

Foto: Pro Shots / Mischa Keemink

Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat er negen mensen binnen de Alkmaarse club besmet zijn met het coronavirus, onder wie zes spelers uit het eerste elftal en Jong AZ. Naast Letschert, Clasie en Druijf zouden ook doelman Beau Reus en Thijs Oosting het virus hebben opgelopen. De twee jongelingen ontbraken vrijdag al bij het duel tussen Jong Ajax en Jong AZ. 

Door de rode kaart die Marco Bizot kreeg tijdens de laatste wedstijd tegen Sparta Rotterdam (4-4), is de spoeling in de keepers sowieso al dun bij de Alkmaarders. Naar verwachting staat Hobie Verhulst onder de lat tegen de Venlonaren. De wedstrijd tegen de ploeg van trainer Hans de Koning begint om 20.00 uur. 

Napoli

Of de wedstrijd tegen Napoli in het kader van de Europa League ook in gevaar komt voor de bovengenoemde spelers, is nog niet bekend. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]