Sport

NL
V

Oud-AZ-speler Marko Vejinovic traint met FC Volendam mee

15 oktober 2020, 09.55 uur · Aangepast 15 oktober 2020, 16.51 uur · Door Redactie

VOLENDAM - Marko Vejinovic staat vanochtend op het trainingsveld bij FC Volendam. De 30-jarige middenvelder heeft momenteel geen club en krijgt van trainer Wim Jonk de gelegenheid om bij de eerstedivisionist zijn conditie op peil te houden. 

NH Sport / Edward Dekker

Vejinovic voetbalde voor het laatst in Polen bij Arka Gdynia. Die club huurde de middenvelder aanvankelijk van AZ en nam hem vorige zomer definitief over. Na de degradatie van Arka besloot de voetballer zijn contract, dat nog twee jaar doorliep, te laten ontbinden, waardoor hij nu transfervrij is. Eerder speelde hij ook voor Heracles Almelo, Vitesse en Feyenoord. 

Vorige maand trainde Vejinovic enige tijd met Jong AZ mee. Destijds zei hij uit te kijken naar een ambitieuze club op het hoogste niveau. "Zowel Nederland als het buitenland is een optie. Er spelen genoeg dingen. Alleen nog niet dusdanig interessant. Ik heb ook gezin en dat telt ook", vertelde Vejinovic begin september voor de camera van NH Sport.

Tekst gaat verder onder de video

Marko Vejinovic voor even terug op het trainingsveld bij AZ - NH Nieuws

Het is niet duidelijk of FC Volendam plannen heeft om te proberen Vejinovic aan zich te binden. De club mist na het wegvallen in de voorbereiding op het huidige seizoen wel de ervaring en routine van aanvoerder Kevin Visser. Die liep een zware knieblessure op. 

Morgenavond om 21.00 uur speelt FC Volendam thuis tegen Jong PSV. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]