Ga naar Content

Telstar gaat wedstrijdshirts met omhaal van Korpershoek op voorkant verkopen

VELSEN-ZUID - In de wedstrijd tegen TOP Oss speelde Telstar er al mee: het speciale shirt met Frank Korpershoek op de borst. Nu is het tricot ook te koop voor supporters.

Foto: Pro Shots / Remko Kool

Artiest Barry Pirovano heeft het ontwerp van het shirt gemaakt. De omhaal van Korpershoek, waarmee hij vorig jaar tegen FC Den Bosch scoorde, staat nu voor altijd vereeuwigd op het shirt. Fans kunnen het shirt nu kopen in de fanshop.

Lees ook

Maagdelijk wit

Telstar speelt dit seizoen zonder vaste shirtsponsor. Het shirt is daardoor in principe maagdelijk wit, waardoor er plek is voor een sponsor. “Soms staat er een naam van een bedrijf op onze shirts, we verkopen die positie nu per wedstrijd. Maar we zoeken nog naar een naamgever voor het stadion en een vaste shirtsponsor”, zei voorzitter Pieter de Waard onlangs tegen Trouw.

De spelers van Telstar droegen het shirt in de wedstrijd tegen TOP Oss. Dat was de 374ste wedstrijd van Korpershoek voor Telstar. Een week eerder nam de 35-jarige middenvelder tegen Jong PSV het record al over van Fred Bischot.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]