Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Pioniers-honkballer Victor Draijer 'MVP' en beste slagman hoofdklasse

11 oktober 2020, 19.05 uur · Aangepast 11 oktober 2020, 21.36 uur · Door Redactie

AMSTERDAM - Victor Draijer van Hoofddorp Pioniers is zondagmiddag voorafgaand aan het eerste duel in de Holland Series (tussen Amsterdam en Neptunus, red.) in de prijzen gevallen. De honkballer werd uitgeroepen tot most valuable player (MVP) én de beste slagman in de Nederlandse hoofdklasse. 

Victor Draijer - NH Sport/Maarten Westerduin

Draijer, die in de MVP-categorie was genomineerd samen met Dwayne Kemp (Neptunus), Kalian Sams (Amsterdam Pirates) en Arthur Bonevacia van HCAW), sloeg dit seizoen 42 honkslagen in 84 slagbeurten. Hij sloeg in iedere wedstrijd een honkslag en bovendien sloeg hij 24 runs binnen. 

Homerun King

Ook Sams bleef echter niet met lege handen staan. De speler van Amsterdam Pirates sloeg dit seizoen acht homeruns en werd om die reden uitgeroepen tot Homerun King van de competitie. De prijs voor Meeste Gestolen Honken ging naar Roelie Henrique, een teamgenoot van Sams. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]