Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Ajax-doelman Onana komt met update: "Ik testte vandaag negatief"

8 oktober 2020, 20.32 uur · Aangepast 8 oktober 2020, 22.29 uur · Door Redactie

AMSTERDAM - Andre Onana is niet (meer) besmet met het coronavirus. Dat geeft de doelman uit Kameroen aan op zijn Instagram-account. Donderdagochtend meldden media uit zijn geboorteland dat de sluitpost positief was getest, maar hij laat nu zelf weten dat zijn het resultaat van zijn test van donderdag negatief was. 

ANP/Koen van Weel

"Ik ben weer thuis en voel me goed", schreef de 24-jarige Onana op zijn social media. "Vandaag heb ik negatief getest op het coronavirus, waardoor ik morgen weer kan trainen op De Toekomst. Bedankt voor alle attente berichtjes."

Onana was met zijn land op trainingskamp in Utrecht om vervolgens een oefenwedstrijd tegen Japan in de Utrechtse Galgenwaard af te werken. Die wedstrijd laat de international van Kameroen aan zich voorbij gaan. Hij laat weten vrijdag te gaan trainen op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. 

Restwaarden

De Amsterdammers zelf willen vanwege de privacywetgeving niet reageren op het nieuws rondom Onana. Eerder vandaag deden de geruchten al de ronde dat er in het bloed van de keeper restwaarden waren gevonden van zijn eerdere besmetting en hij om die reden wederom als besmet werd gezien. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]