Ga naar Content

Club Brugge neemt Lang voor 6 miljoen euro over van Ajax

AMSTERDAM - Noa Lang maakt de overstap van Ajax naar Club Brugge. De Belgische kampioen huurt de 21-jarige aanvaller in eerste instantie en legt hem vervolgens tot medio 2024 vast.

Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Ajax ontvangt liefst zes miljoen euro voor de vleugelaanvaller. Lang had in Amsterdam nog een contract tot het einde van het jaar.

Lang kwam niet meer voor in de plannen van trainer Erik ten Hag. Het talent werd vorig seizoen vanaf de winterstop uitgeleend aan FC Twente. Daar kwam hij - mede door de coronastop - tot zeven wedstrijden.

Met Club Brugge zal Lang dit seizoen actief zijn in de Champions League. De Belgen zijn ingedeeld bij Zenit Sint-Petersburg, Borussia Dortmund en Lazio. Bij de Italiaanse club tekende Wesley Hoedt eerder op de avond een contract.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

Bandé

Ajax haalt Hassane Bandé per direct terug naar Nederland. De aanvaller speelde op huurbasis voor het Zwitserse FC Thun, waar hij tot de zomer van 2021 zou spelen.

De 21-jarige Bandé werd twee jaar geleden overgenomen van het Belgische KV Mechelen. Hij staat nog tot en met 30 juni 2023 onder contract bij Ajax.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]