Sport

NL
V

Telstar-trainer Andries Jonker na mispeer bij Jong PSV: "We hadden collectief ruzie met de bal"

2 oktober 2020, 22.18 uur · Door Redactie

EINDHOVEN -  Telstar keek vrijdag op weg naar de uitwedstrijd tegen Jong PSV verlekkerd naar boven. Bij een zege op de Eindhovense beloften zouden de Velsenaren naar plek drie op de ranglijst klimmen. Maar Telstar kwam bedrogen uit en verloor (3-0).  "We hadden collecief ruzie met de bal", treurde trainer Andries Jonker na afloop.

Andries Jonker zag zijn ploeg "prutsen" - NH Sport/Edward Dekker

"Je weet in de ontwikkeling van zo'n team dat het pad omhoog er eentje is van vallen en opstaan, maar je hoopt dat het niet gebeurt", zei Jonker na de mispeer. Zijn spelers liepen in de ogen van de trainer "te prutsen". "Twee jaar terug heb ik in de vijfde klasse mee mogen voetballen. Daar kwamen we dicht bij vanavond."

Quote

"Het pad omhoog is er eentje van vallen en opstaan"

Telstar-trainer Andries JOnker

Keeper Jasper Schendelaar had geen verklaring voor het grote verschil met afgelopen maandag toen Telstar in eigen huis FC Den Bosch met 6-1 de oren waste. "Eerlijk gezegd heb ik geen idee. We hebben goed getraind en iedereen was scherp."

Schendelaar nam zelf nog de schuld op zich van de derde tegentreffer, waardoor de laatste hoop op een goed resultaat vervloog.

Jasper Schendelaar werd drie keer geklopt - NH Sport/Edward Dekker

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio