Ga naar Content

Zaalvoetballers Hovocubo koploper na nipte zege op Volendam

HOORN - Hovocubo heeft zaterdagavond goede zaken gedaan door de zaalvoetballers van Volendam te verslaan. De regerend landskampioen uit Hoorn had het lang lastig met de ploeg van trainer Hjalmar Hoekema, maar trok uiteindelijk toch aan het langste einde: 3-2. 

Foto: NH Sport/Stephan Brandhorst

Frank Boogaard slaagde erin om de Volendammers op een 0-1 voorsprong te zetten. Nadat de ploeg van Sander van Dijk de stand via Said Bouzambou gelijk wist te trekken, maakte Michael Tol er even later 1-2 van. Via treffers van Soufian Charroui en Appie Atahiri lukte het de ploeg uit Hoorn toch nog om de zege af te dwingen.

Door de overwinning staat Hovocubo met negen punten boven aan de ranglijst in de eredivisie. Volendam heeft nog geen punten weten te verzamelen. In onze radio-uitzending bellen we met Hovocubo-trainer Van Dijk. De uitzending duurt van 18.00 uur tot 19.00 uur.  

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]