Ga naar Content

AZ'er Dani de Wit over het 'stroeve' spel van zijn ploeg: "Op zoek naar flow"

SITTARD - Met een treffer en assist was Dani de Wit belangrijk voor de Alkmaarders zaterdagavond in Zuid-Limburg. Toch was het niet genoeg voor een overwinning. De middenvelder zag dat Fortuna Sittard diep in blessuretijd de 3-3 maakte. "Dit komt hard aan."

Dani de Wit na Fortuna - AZ - NH Nieuws

"Het was niet ons beste spel", blikt Dani de Wit na afloop terug op het teleurstellende resultaat. "We spelen de laatste tijd nog stroef. Al lieten we vandaag eindelijk weer iets van ons oude spel zien. We zijn op zoek naar de flow die we vorig seizoen wel hadden."

"Als je dan belangrijk kan zijn voor je ploeg met een goal en een assist, dan speel je een goede voldoende."

AZ-middenvelder Dani de Wit

De treffer voor De Wit betekende zijn eerste officiële goal van dit seizoen. Dat gaf hem uiteraard een fijn gevoel en mede daardoor hield hij persoonlijk een redelijk gevoel over aan de wedstrijd. "Als je dan belangrijk kan zijn voor je ploeg met een goal en een assist, dan speel je een goede voldoende. Alleen het was niet voldoende."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Dani de Wit.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]