Ga naar Content

Weersomstandigheden gooien roet in het eten voor honkballers

HOOFDDORP - De duels Hoofddorp Pioniers - Amsterdam Pirates en Neptunus - HCAW in de play-offs van de hoofdklasse honkbal gaan zaterdag niet door. Door de weersomstandigheden van de afgelopen dagen kunnen de wedstrijden niet plaatsvinden. 

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Zowel het veld van de Hoofddorpers als die van het Rotterdamse Neptunus is afgekeurd. Wanneer de wedstrijden worden ingehaald en of de returns van zondag wel door kunnen gaan, is nog niet bekend. 

Het is sowieso een lastig seizoen voor de honkballers in de Nederlandse hoofdklasse. Eerder kampten de Pirates al met een aantal coronabesmettingen, waardoor de ploeg van coach Michael Duursma in quarantaine moest en een aantal wedstrijden miste. Met name de Amsterdammers hebben om die reden extra veel wedstrijden op de agenda staan de komende weken. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]