Ga naar Content

Frank de Boer is 'geen praatjesmaker'

ZANDVOORT - Barry van Galen en Piet Keur kunnen prima leven met de aanstelling van Frank de Boer als bondscoach van Oranje. "Tenminste een normale gozer", vindt Keur. "Het is geen praatjesmaker", vult Van Galen hem aan.

Barry van Galen en Piet Keur over de nieuwe bondscoach - NH Nieuws

In de rubriek "Een bakkie pleur met Van Galen en Keur", bespreken de oud-voetballers dit keer de nieuwe bondscoach. "Ik vind het vreemd waarom ze Henk ten Cate niet hebben gebeld", laat Keur weten." Barry van Galen weet wel waarom. "De spelers wilden Ten Cate en je moet nooit naar iemands pijpen dansen", countert Van Galen. 

"De spelers wilden Ten Cate en je moet nooit naar iemands pijpen dansen"

oud-voetballer barry van galen

"Ik hoop wel dat hij de tijd krijgt. Bij Ajax liep het eerste jaar ook niet zo goed. Alleen heb je bij het Nederlands elftal geen tijd, want het moet vanaf moment één goed zijn", vervolgt Van Galen. "Ik vind het gek dat ze Dick Advocaat niet hebben gevraagd voor de 27e keer", grapt Keur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]