Ga naar Content

Windsurfer Jordy Vonk aan de leiding op NK slalom

WESTERLAND - Het was zondag lang wachten, maar aan het einde van de dag stond er voldoende wind voor dag twee van het NK slalom. Net zoals zaterdag was windsurfer Jordy Vonk succesvol.

Jordy Vonk aan de leiding op het NK Slalom - NH Nieuws

Na twee race-dagen gaat Jordy Vonk aan de leiding in het algemeen klassement. Thomas van den Heuvel staat tweede gevolgd door Ingmar Daldorf.

NH Sport was zaterdag aanwezig en volgde windsurfer Jordy Vonk uit Nieuw-Vennep. Vonk is professioneel windsurfer, maar door de coronacrisis komt er dit seizoen weing terecht van racen. "Alle worldcups zij gecanceld. Internationaal was er dus niets. Daarbij is het hele jaar eigenlijk in duigen gevallen. Ik ben hardstikke blij dat wij hier terecht kunnen voor het NK", vertelt Vonk.

"Alle worldcups zij gecanceld. Internationaal was er dus niets. Daarbij is het hele jaar eigenlijk in duigen gevallen. Ik ben hardstikke blij dat wij hier terecht kunnen voor het NK"

windsurfer jordy vonk

Op 24 en 25 oktober is de volgende stop in Lelystad en dan zal bekend worden wie Nederlands kampioen gaat worden. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]