Ga naar Content

Handhavers uitgescholden en geslagen in Hoofddorp

HOOFDDORP - Twee handhavers zijn gistermiddag uitgescholden en geslagen door vier vrouwen op het Burgemeester Stamplein in Hoofddorp. Alle vier de vrouwen zijn aangehouden door de politie. 

Foto: Handhaving Haarlemmermeer

De handhavers zagen gistermiddag rond 15.15 uur de vrouwen ruzie maken. Ze schreeuwden en sloegen elkaar. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de boa's probeerden de ruzie te sussen, toen ze door hadden dat dit niet werkte gingen zij verderop staan. 

Slaan

Eén van de vrouwen liep vervolgens naar de handhavers waarna ze één van hen begon uit te schelden. Na een hoop beledigingen en een middelvinger wilde de handhaver de vrouw aanhouden. Tijdens de aanhouding kwam een tweede vrouw naar de handhaver toe en begon hem te slaan. 

Een derde vrouw uit het groepje schold de handhavers ook uit en de vierde vrouw sloeg een andere boa. De handhavers hebben de noodknop ingedrukt waardoor de alarmcentrale van de politie werd ingeschakeld. 

Twee van de vrouwen zijn aangehouden voor belediging en twee voor mishandeling. De politiewoordvoerder laat weten dat de vrouwen van 16, 20, 21 en 49 jaar oud na verhoor weer naar huis konden.  

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]