Haarlem

Flinke drukte richting strand Zandvoort en Bloemendaal

15 september 2020, 12.45 uur · Aangepast 15 september 2020, 13.27 uur · Door Redactie

Whatsapp

De tropische nazomerdag waarop we worden getrakteerd vandaag leidt tot files richting de kust. Verkeer naar Bloemendaal en Zandvoort moet momenteel rekening houden met zo'n twintig minuten vertraging.

ANP

De file naar het strand begint op de Zandvoortse Laan en loopt helemaal door tot aan Zandvoort aan Zee. Ook bouwt een file zich op in Overveen, op de toegangsweg naar het Bloemendaalse strand. Ook langs de kust tussen Bloemendaal en Zandvoort is het druk.

Nog voldoende parkeerplekken

Dat het een normale doordeweekse dag is lijkt veel zonaanbidders niet te belemmeren om deze mooie stranddag nog even mee te pakken. Een woordvoerder van de gemeente Zandvoort laat weten dat er momenteel nog voldoende parkeerplekken beschikbaar zijn. Wel is het druk in de treinen maar vooralsnog levert dat geen problemen op. Ook het strand kan de toestroom nog prima aan, zoals ook te zien is op de live webcam:

Muiengevaar

De extra stranddag verliep voor twee badgasten niet zo prettig. Vanmorgen kwamen ze bij het Zandvoortse strand in een gevaarlijke situatie terecht, toen ze in een mui belandden. Ze kwamen met de schrik vrij.

💬 Wil je niets missen uit Haarlem en omgeving?

Whatsapp