Ga naar Content

Verdachte aangehouden voor diefstal bij verkoopstalletjes

'T ZAND - De politie heeft gisteren een verdachte aangehouden voor de diefstal bij meerdere verkoopstalletjes. Het gaat om een 41-jarige man uit Alkmaar. De afgelopen weken werden de kluisjes van verschillende stalletjes langs de weg opengebroken. 

Foto:

Bij een van de geplunderde stalletjes in Heiloo stond een bewakingscamera. Uit de beelden bleek dat een man in een zilvergrijze Mercedes de mogelijke dader was. Ook in Heemskerk is de man op een bewakingscamera vastgelegd.

Op Facebook laat de politie weten dat gisteren het kenteken van de Mercedes bekend werd. Die middag werd de auto meerdere keren gezien, maar de bestuurder wist in eerste instantie weg te komen. 

Gisteravond kon de bestuurder van de Mercedes worden aangehouden. De auto werd gezien in 't Zand. Een politieman, die op dat moment niet aan het werk was, hield de man aan. In de auto werden ook een aantal producten aangetroffen die mogelijk uit verkoopstalletjes zijn gestolen.

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.