Ga naar Content

Vejinovic op het trainingsveld bij AZ: "Er spelen genoeg dingen"

WIJDEWORMER - Tussen de Alkmaarse beloften staat Marko Vejinovic deze dagen op het veld. De middenvelder houdt bij AZ zijn conditie op peil en hoopt snel op een nieuw voetbalavontuur. "Een leuke, ambitieuze club en waar ik tot mijn recht kom."

Marko Vejinovic voor even terug op het trainingsveld bij AZ - NH Nieuws

De laatste anderhalf jaar speelde Vejinovic voor het Poolse Arka Gdynia. Aan deze periode hield de oud-AZ'er een dubbel gevoel over. "Het was door corona een raar seizoen. Sportief heb ik het goed gedaan. Acht goals gemaakt en alles gespeeld. Alleen gedegradeerd. Dus een seizoen met ups en downs."

Onlangs ontbindde de Alkmaarder z'n contract bij de Poolse club en nu staat hij open voor een nieuwe club. "Ik hoop een uitdaging op het hoogste niveau. Zowel Nederland als buitenland is een optie. Er spelen genoeg dingen. Alleen nog niet dusdanig interessant. Ik heb ook gezin en dat telt ook."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]