Ga naar Content

Basketballer Jesper Jobse neemt afscheid als 3x3 international

AMSTERDAM - Jesper Jobse (tweede van links op de foto) stopt als 3x3 international. De 36-jarige basketballer uit Amsterdam zou komend jaar mee doen aan de uitgestelde Olympische Spelen. Jobse neemt afscheid, omdat hij zich niet meer kan opladen om door te gaan voor Tokio. 

Foto:

Opmerkelijk genoeg deed de Zeeuw ruim een week geleden nog mee aan een World Tour in het Hongaarse Debrecen. Desondanks twijfelde hij al langer of hij door zou gaan. "Ik was er al de hele zomer mee bezig. Een paar dagen voor Debrecen heb ik de knop omgezet en wist ik: dit wordt mijn laatste toernooi. Ik ga nog één keer maximaal genieten en dan is het klaar."

"Dat leven in hotels, ver weg van huis, ik wil het niet meer"

BASKETBALLER JESPER JOBSE

"Natuurlijk had Debrecen me nog op andere gedachten kunnen brengen, maar dat is niet gebeurd", vervolgt de basketballer. "Ik zat daar door alle COVID-19 maatregelen de hele dag in mijn hotelkamer. Dat leven in hotels, ver weg van huis, ik wil het niet meer", laat hij weten aan Basketball Nederland. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]