Ga naar Content

Tennisser Tallon Griekspoor strandt in halve finales challenger Ostrava

OSTRAVA - Tallon Griekspoor is uitgeschakeld in de halve finale van het challengertoernooi in het Tsjechische Ostrava. De 24-jarige tennisser uit Nieuw-Vennep moest in twee sets buigen voor de Duitser Oscar Otte. 

Foto: Koen Suyk/ANP

De Duitse nummer 219 van de wereldranglijst was met 6-2 en 6-4 te sterk voor de Nederlander die op de 150e plaats staat.

Dubbels met Haase

In de eerste ronde versloeg de Noord-Hollander Robin Haase met 4-6, 6-4 en 7-6. Griekspoor werd met Haase ook in de halve finales van de dubbel uitgeschakeld. 

Beste Nederlander

Eerder deze week stootte de Nieuw-Venneper Haase van de troon als beste Nederlandse tennisser. De Noord-Hollander bereikte toen de finale van een challengertoernooi in Praag. Toen verloor hij van de Rus Karatsev, die in Ostrava opnieuw in de finale staat.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]