Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Voetbalavonturier Andre Krul trainde op tijdrekken in Colombia

31 augustus 2020, 18.13 uur · Door Redactie

GROOTSCHERMER - Van Japan tot aan Colombia en van Malta tot aan Australië. André Krul heeft er allemaal gekeept. De 33-jarige doelman uit Grootschermer vertelt over zijn bizarrre avonturen. "Ik heb zoveel verschillende culturen en voetbalstijlen meegemaakt."

Portret Andre Krul - NH Nieuws

"Ik heb altijd gedacht als de eerste divisie mijn plafond is, dan ga ik liever de wereld over dan vijftien jaar bij Telstar spelen met alle respect." Bij de club uit Velsen-Zuid debuteerde Krul in het betaalde voetbal, maar daarna volgden nog talloze clubs en competities.

Elk land en elke voetbalcompetitie heeft zo zijn eigen gewoontes en kenmerken. Zo trainde Andre Krul in Colombia op tijdrekken. "De trainer ging voorzetten geven en dan moest je elke bal die je ving op de grond gaan liggen. Als je dat niet deed, dan werd de trainer helemaal gek."

Bekijk de video voor het hele verhaal van de voetbalavonturier.

 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]