Ga naar Content

Voorbeschouwing AZ - Viktoria Plzen: "We beginnen niet arrogant aan de wedstrijd"

ALKMAAR - In een leeg en half afgebouwd stadion stond dinsdag de laatste training op het programma voor AZ. Met trainer Arne Slot en aanvoerder Teun Koopmeiners kijken we vooruit naar deze voorronde van de Champions League. "Heerlijk, eindelijk gaat het weer ergens om."

Reportage van laatste training AZ in voorbereiding op Viktoria Plzen - NH Nieuws

AZ heeft een moeizame voorbereiding achter de rug. Van de zes oefenduels wonnen de Alkmaarders er slechts eentje. "De resultaten zorgen er in ieder geval voor dat we niet arrogant aan deze wedstrijd kunnen beginnen. Van de andere kant hebben we vorig jaar heel veel vertrouwen opgedaan in de competitie en ook in de Europa League. Bij belangrijke wedstrijden stonden we er altijd."

Stengs en Vlaar

 Slot beschikt woensdag over Ron Vlaar en Calvin Stengs. De twee spelers stond het grootste gedeelte van de voorbereiding buitenspel. Stengs deed zelfs nog geen wedstrijd mee. "Ze zijn in staat om te spelen, maar niet negentig minuten."

"Bij belangrijke wedstrijden stonden we er altijd"

AZ-trainer ARne Slot

Extra NH Sport

Met NH Sport blikken we woensdag uitgebreid vooruit op dit duel. Om 15.30 uur is er een extra LIVE uitzending op tv/site/facebook bij het stadion met o.a. oud- AZ'er en zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez en tijdens de wedstrijd flitsen we op NH Radio. 

Klik de video aan voor de reportage van de laatste training.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]