Ga naar Content

Opmerkelijke eerste week Koen Stam bij Feyenoord O-21: uit voorzorg in isolatie

SCHAGEN - Koen Stam tekende eerder deze week bij Feyenoord. Hij is sinds deze week assistent-trainer van de O-21 bij de Rotterdammers. "Het ging eigenlijk heel erg snel", reageert Stam bij NH Sport. "Woensdag was ik op gesprek bij Frank Arnesen (technisch directeur Feyenoord red.). Een dag later stond ik al op Varkenoord training te geven." 

Foto: Pro Shots/Toon Dompeling

De Schagenaar heeft er al twee trainingen op zitten bij de beloften van Feyenoord en hoopte dit weekend ook te trainen. "We hoorden helaas dat we zaterdag en zondag thuis moesten blijven. Er is een coronageval binnen ons team, dus we zijn uit voorzorg dit weekend thuis gebleven. Hopelijk krijgen we maandag positief nieuws en kunnen we weer aan de slag."

"Er was een coronageval binnen ons team, dus we zijn uit voorzorg dit weekend thuis gebleven"

assistent-trainer feyenoord o-21 koen stam

Samenwerken met Advocaat

De kersverse winnaar van de NH Sport Penalty Master kijkt uit naar de samenwerking met Dick Advocaat. "Ik denk dat hij erom bekend staat dat hij veeleisend is. Ik vind dat toch wel interessant hoe die dat voor elkaar krijgt. Vorig jaar heeft Feyenoord natuurlijk een mooie reeks neergezet onder zijn leiding. Ik hoop veel trainingen van het eerste te kunnen bekijken."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]