Ga naar Content

Noord-Hollandse wielrenners Cees Bol en Nils Eekhoff verlengen bij Sunweb

BERLIJN - Wielrenners Cees Bol (Alkmaar) en Nils Eekhoff (Rijsenhout) hebben hun contract bij Team Sunweb tot eind 2022 verlengd. De Italiaan Alberto Dainese blijft een jaar langer bij de wielerploeg. De drie renners behoren tot de sprintgroep van Sunweb.

Foto: NH Nieuws/Pro Shots

Bol (rechts op de foto) beleefde een uitstekend eerste seizoen bij de ploeg in 2019 met drie overwinningen en veel top-10 plekken. De inwoner van Alkmaar begon 2020 goed met een etappewinst in de Ronde van de Algarve en twee top-5 klasseringen in Paris-Nice voordat het seizoen stilviel door het coronavirus.

Tekst gaat verder onder de tweet

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Eekhoff werkte zich omhoog bij Team Sunweb en maakte dit jaar de overstap van de beloften naar de profs. 2019 was een jaar met een zwart randje voor de nu 22-jarige renner. Door diskwalificatie op het WK miste hij de wereldtitel bij de beloften. De wedstrijdjury rekende het de Nederlander zwaar aan dat hij na een valpartij achter de volgauto’s was teruggekeerd.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]