Ga naar Content

Definitief: Redouan Taha voor twee jaar naar Telstar

VELSEN-ZUID - Telstar kan vanaf heden definitief beschikken over de diensten van Redouan Taha. De linksback tekende woensdag in Velsen-Zuid een contract dat hem voor twee seizoenen aan de club verbindt. Eerder wachtte de club nog op groen licht van de KNVB om de deal rond te maken. 

Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

Taha trainde al een tijdje mee met de selectie van trainer Andries Jonker, maar de definitieve papieren ontbraken nog. Taha speelde in de jeugd van Ajax en DWS, voordat hij in de zomer van 2017 de overstap maakte naar FC Twente. Daar speelde hij twee jaar, waarna hij zonder club kwam te zitten. 

In de voorbereiding van het nieuwe seizoen kwam Taha al twee keer tot scoren. Eerst maakte hij de winnende treffer in duel met Quick Boys, waarna hij ook tijdens de zesklapper tegen Hollandia tot scoren kwam. Telstar opent het nieuwe eerste divisie-seizoen op zondag 30 augustus met een wedstrijd tegen provinciegenoot FC Volendam. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]