Ga naar Content

Honkballers Pioniers hervatten zaterdag competitie

HOOFDDORP - Na een onderbreking van één weekend vanwege een mogelijke corona-besmetting hervatten de honkballers van Hoofddorp Pioniers weer de competitie. De wedstrijd van donderdagavond tegen Amsterdam Pirates kwam nog te vroeg, maar zaterdag worden de knuppels weer opgepakt. 

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Omdat de uitslag van een corona-test bij een speler van Pioniers nog niet bekend was, werd vorig weekend uit voorzorg de duels tegen Storks uit het programma gehaald. Maandag bleek dat de speler negatief had getest. 

Na overleg met GGD werd besloten de competitie niet al op donderdag te hervatten, maar op zaterdag. Het geannuleerde duel tegen Pirates staat nu voor komende dinsdag op het programma. Het is nog niet bekend wanneer de eerder afgelaste wedstrijden tegen Storks kunnen worden ingehaald. 

Overigens was ook de regen gisteravond spelbreker in de honkbal hoofdklasse. Neptunus - HCAW werd afgelast. Quick Amersfoort tegen Twins Oosterhout eindigde voortijdig bij een 5-5 tussenstand en moet op een later moment nog worden uitgespeeld. In Haarlem kwam DSS - Storks wel tot een goed einde. DSS zegevierde met 7-5. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]