Ga naar Content

Mogelijke coronabesmetting bij leden SV Zandvoort, trainingen en wedstrijden opgeschort

ZANDVOORT -  Omdat bij SV Zandvoort mogelijk een aantal mensen besmet is geraakt met het coronavirus, zijn alle trainingen en oefenwedstrijden voorlopig opgeschort. Dat heeft het bestuur vanavond bekendgemaakt.

Foto: Google Streetview

"Een aantal jongens is naar Terschelling geweest en hebben nu wat vage klachten", vertelt voorzitter Jan van der Leden. "Ze hebben zich laten testen en totdat we de uitslag hebben, gaan we dicht", aldus Van der Leden.

Het bestuur van de sportclub laat weten dat er veel vrijwilligers dagelijks actief zijn bij de club. Om hen niet in gevaar te brengen sluiten ze voorlopig de deuren. "Dan maar even dicht. We zitten toch nog vroeg in het seizoen. Beter voorkomen dan genezen."

Sushirestaurant

Eerder vandaag werd ook al bekend dat drie personeelsleden van de Sushi-restaurant Zizo Lounge aan de boulevard in Zandvoort positief zijn getest op het coronavirus. Uit bron- en contactonderzoek van de GGD is tot nu toe gebleken dat ook één gast corona heeft.

Lees ook

"Hier ben je natuurlijk niet blij mee, ook al gaat het gelukkig niet om zware gevallen. Wij weten niet of die gast de corona bij ons heeft opgelopen", zegt eigenaar Marcel de Graaf, die de sluiting een aderlating noemt. 

Het restaurant mag eigenlijk donderdag weer open, maar heeft besloten tot en met zondag de deuren gesloten te houden. 

SV Zandvoort blijft tot en met 23 augustus dicht.

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]