Ga naar Content

Neres traint voluit mee met Ajax

AMSTERDAM - David Neres komt steeds dichter bij zijn rentree bij Ajax. De Braziliaanse aanvaller nam dinsdag deel aan een partijspel op de training, laat de club uit Amsterdam op Twitter zien.

Foto: Pro Shots/Action Images

De 23-jarige Neres liep op 5 november vorig jaar een knieblessure op tijdens een uitduel met Chelsea (4-4) in de Champions League. Hij leek tijdens de winterstop bijna fit, maar kreeg vervolgens een terugslag. Inmiddels staat hij al negen maanden aan de kant.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Neres stond begin deze maand voor het eerst weer met zijn ploeggenoten op het trainingsveld. Hij trainde toen nog vooral individueel.

Ajax oefent donderdag tegen FC Utrecht, waarschijnlijk nog zonder Neres. De club uit de hoofdstad opent de eredivisie op 13 september met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]