Ga naar Content
Gooi

Blinde Ferry uit Huizen verrast met kaartenactie: "Leuke dames ook welkom!"

11 augustus 2020, 18.10 uur · Aangepast 11 augustus 2020, 18.46 uur
Door: Rachel Morssink · Foto:

HUIZEN - Twee weken geleden deed Ferry Loots een emotionele oproep bij NH Nieuws. Door extreme rugklachten kan hij zelf zijn hond niet meer uitlaten. Hij is overspoeld met reacties en als klap op de vuurpijl wordt hij vandaag bij NH Radio verrast met een kaartenactie.

"Ik ben er stil van, ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen," zegt Ferry Loots, die elf jaar geleden blind werd na een staaroperatie. Presentator June Hoogcarspel roept luisteraars op om een kaartje te sturen naar Ferry. "Je bent natuurlijk overdonderd, maar we willen je graag een hart onder de riem steken," zegt June.

Maar liefst 81 reacties kreeg Ferry binnen op zijn oproep om hulp met het uitlaten van zijn hulphond Kita. "Echt geweldig, zelfs uit Delft kwamen aanbiedingen binnen," zegt Ferry. "Ik heb nu genoeg mensen om haar vier keer per dag uit te laten, dat is erg fijn."

Ferry heeft nog steeds extreme pijn en zo kwam June op het idee om hem vandaag te verrassen. Kaarten mogen gestuurd naar de redactie van het programma June tot Twaalf. "Ik spaar ze op, doe er een strik om en ik breng ze bij je langs," zegt June tegen Ferry.

Het adres is:
NH Radio / June tot Twaalf
t.a.v. Kaart voor Ferry
Postbus 9823
1006 AM Amsterdam

Bekijk hieronder hoe Ferry reageert op de verrassing.
Tekst loopt door onder video.

200811_BLINDE_FERRY - NH Nieuws

Terloops laat Ferry vallen dat leuke dames ook mogen reageren. "Maar ze hebben niet veel aan mij hoor, zo'n blinde kip," zegt hij bescheiden. Voor de dames die interesse hebben, bekijk hieronder de oproep.

200811_BLINDE_FERRY_inline - NH Nieuws

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]